Laatste nieuws over de reünie

Ken je Sociëteit Konneksjun nog, of heette die leuke sociëteit in jou tijd De Koffer of De Komkommer ? Het maakt allemaal niet uit, het is allemaal dezelfde geschiedenis, alleen af en toe op een andere locatie. Sociëteit De Koffer / De Komkommer / Konneksjun is in 1964 gestart in Rotterdam Schiebroek en daar zitten we nog steeds !

We gaan vieren dat we 55 jaar bestaan en wel op zaterdag 5 oktober 2019 en dat gaan we doen in onze huidige soos aan het Wilgenplasplein. We gaan open om 20:00 uur en we gaan door tot de reguliere kleine uurtjes. Toegang is gratis, consumpties tegen normale soosprijzen.

Laat even via een mail aan sooskrant@konneksjun.nl weten als je langs wilt komen en met hoeveel. Het zou leuk zijn als je in die mail vermeldt in welke periode je in de soos komt/kwam. Deel dit bericht met alle mensen waarvan je weet dat ze in de soos komen/kwamen. Hoe meer oude bekenden we zien hoe beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *