Online Pubquiz

Nu de soos alweer een paar weken gesloten is, hebben we ook niet de mogelijkheid om een keertje op zaterdagavond een speciale avond te organiseren. Maar daar hebben we nu een oplossing voor gevonden.

Met dank aan Pascal hebben we de online benefietquiz van DeAndereQuiz ontdekt. Zij verzorgen elke zaterdag om 20.00 uur een online pubquiz waarvoor iedereen zich kan aanmelden. En het mooie is dat elk deelnemend team een geldbedrag doneert aan hun favoriete kroeg. De organisatie doet het dus geheel vrijblijvend, alle donaties gaan naar de kroegen!

Inmiddels hebben ze al drie online quizzen gehouden en die zijn zeer goed bevallen. Nu willen wij daar ook aan mee gaan doen, en dus hebben we inmiddels Konneksjun aangemeld als locatie waaraan je kan doneren.

Het lijkt ons natuurlijk heel leuk om met zoveel mogelijk teams mee te gaan doen. Dat hoeven niet per se soosleden te zijn. Hoe meer teams, hoe meer donaties!
We kunnen ons voorstellen dat het voor de meesten wat kort dag is om voor aanstaande zaterdag (11 april dus) al een team samen te stellen. Er vanuit gaande dat er 18 april wederom een quiz wordt georganiseerd, stellen we daarom voor om ons vooral te richten op die datum.
Maar eerder mag natuurlijk ook. Heb je nu al een team, dan kan je je gewoon aanmelden voor de pubquiz van 11 april.

Iedereen die mee wil doen, kan dus een team samenstellen, waarvan de team”captain” de aanmelding regelt op de site: //www.deanderequiz.nl/benefiet-quiz/. We stellen voor om teams van maximaal 5 personen te maken, maar in je eentje deelnemen mag natuurlijk ook.
Op de site kan je overigens meer informatie vinden, mocht je nog vragen hebben.

Uiteindelijk wordt de eindstand van de quiz gepubliceerd zodat we ook onze eigen eindstand kunnen samenstellen. Niet omdat je er iets mee kan winnen, maar gewoon omdat het leuk is om te zien.

Laten we ons best doen om op deze manier een gezellige zaterdagavond te hebben én om de soos een beetje te steunen.    

Groet,
Jacqueline