Kerstklaverjassen 2020

Sinterklaverjassen doen we volgend jaar weer gewoon in de Soos. Maar we willen toch een klaverjasavond organiseren. En wel op zaterdag 19 december een kerstklaverjas toernooi vanuit jullie eigen huiskamer. De bedoeling is om met een gezelschap van 4 mensen 3 potjes te klaverjassen in een wisselende samenstelling (doordraaien). Na elke ronde kunnen de punten worden doorgegeven aan de administratie die zich plaats  vindt bij Sandra en Peter thuis.
Wil je meedoen, zorg voor een groep van 4 personen en meldt vóór maandag de 14e de locatie en deelnemers aan via sanniemuller@hotmail.com . Indien je geen groep kan samenstellen geef je dan individueel op en wij proberen dan in overleg als nog een team te vormen.


De communicatie met de spelers (locatie) zal lopen via Jitsi. Wij zullen een link aanmaken en deze krijgt je via email van ons door. De deelname bedraagt € 10,= per persoon. Hiervan worden uiteraard mooi prijzen gekocht en zal er per locatie een attentie worden bezorgd. Het resterende inschrijfgeld wordt gedoneerd aan onze Societeit. 
Via Jitsi willen wij om 19:30 het toernooi openen en  verzoeken iedereen 19:15 online te gaan om te testen of iedereen verbinding heeft. Mocht de verbinding toch een probleem geven geen zorgen de standen kunnen ook via Whatsapp of de email worden doorgegeven. Probeer, in verband met het verwerken van de tussenstanden, de ronde niet langer te laten duren dan een uur.
Voor het verwerken van het inschrijfgeld stuur ik 1 persoon per locatie een tikkie, voor de deelnemers van de gehele locatie, na inschrijving.

Tips om iedereen gezond te houden:
Was je handen bij binnenkomst op locatie.
Geef iedereen zijn eigen bakje/bordje snacks
Na iedere klaverjas pot even de handen desinfecteren.

Blijf je gezonde verstand gebruiken en probeer zo veel mogelijk afstand te houden.
Wij gaan uit van een fantastische klaverjasavond en zien jullie deelname tegemoet.
Grote kerst groet Willem en Sandra