Namens de stichting en jeugdraad

Lieve mensen,

Namens de stichting en jeugdraad wil ik jullie een heel gelukkig, liefdevol en vooral gezond 2021 wensen. Dat we dit jaar maar weer een beetje terug mogen naar het oude normaal.
2020 was ook voor Konneksjun een jaar om liever snel te vergeten.

In de eerste plaats omdat helaas ook soosjoos getroffen zijn door Covid en in de tweede plaats omdat Konneksjun en dit virus niet lekker samen gaan. Menselijk contact is tenslotte onze reden van bestaan.

Lichtpuntjes waren er gelukkig ook. Een zeer enthousiaste klusploeg heeft ons gebouw op vele punten hersteld en ook is de tent van voor tot achter helemaal schoon gemaakt. Daarnaast heeft de Pubquiz en het Klaverjassen ruim € 2.700,00 aan donaties opgeleverd.
Hartelijk dank aan al die enthousiastelingen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Tot slot is onze soos aangewezen als officiële stemlocatie voor de komende landelijke verkiezingen in maart.  Een primeur voor Konneksjun !Via k-mail en de site houden we jullie uiteraard op de hoogte van hoe en wat in Konneksjun dit nieuwe jaar.

Hopelijk zien we elkaar weer snel aan de bar.
Blijf gezond en zorg voor elkaar,
Met vriendelijke groet,
Ad