Beste mensen

Het land zit weer op slot en Konneksjun helaas ook. Hartelijk dank aan eenieder die de afgelopen tijd ondanks alle beperkingen toch nog wat van Konneksjun heeft geprobeerd te maken. Mooi om ondanks alles het enthousiasme en de creativiteit te zien van onze soosjoos. Twee redenen waarom onze sociëteit na al die jaren nog bestaat. 2022 staat voor de deur een jaar waarin we hopelijk weer naar het “oude normaal” kunnen.

2022 staat voor de deur een jaar waarin we hopelijk weer naar het “oude normaal” kunnen. Het wordt in ieder geval het jaar van een dakrenovatie voor ons blauwe pand. Dat is gezien een lekkage hier en daar heel hard nodig. Onlangs heeft een aantal van onze leden met gouden handen grote stukken wand en delen van de vloer vervangen achter de bar.  Heren bedankt voor de snelle spoedoperatie.

Ook in het nieuwe jaar is Konneksjun weer onderdeel van ons democratisch proces en kan je je stem uit brengen tijdens de de Gemeenteraadsverkiezingen en Wijkraad Verkiezingen op 16 maart. Niemand minder dan onze Peerke zal alles weer in goede banen leiden

Een wijs man en ook machinist bij de NS zei ooit “als het oud en nieuw is dan is het zo Koningsdag” en daar is geen woord aan gelogen. Het Oranje Comité heeft de eerste vergadering achter de rug en de inzet wordt om in april een mooi en groots oranje feest neer te zetten. Dit uiteraard met de veiligheid van onze vrijwilligers, bezoekers voorop en binnen de regels vanuit overheidswege welke deze dan ook mogen zijn. Zo’n feestje bouwen kan (hoe het er ook uit komt te zien) niet zonder onze vrijwilligers. Begin 2022 gaan we een rondje bellen. Denk er onder de kerstboom vast over na.

Rest mij namens de jeugdraad en stichting jullie hele gezellige kerstdagen toe te wensen en een heel gelukkig, liefdevol en vooral gezond 2022.

Maak er een mooi jaar van.
Tot Konneksjun.
Ad