Oud & Nieuw

Ook in 2017 viert Konneksjun Oud & Nieuw aan het Wilgenplasplein!
Als je hierbij aanwezig wil zijn moet je je (graag voor 29 december) aanmelden via de inschrijflijst in de soos, maar liever via een mail aan sooskrant@konneksjun.nl
De entree voor deze avond bedraagt 5 euro en dient bij binnenkomst betaald te worden. Van deze bijdrage worden hapjes en champagne gekocht. Voor de drankjes dient  apart betaald te worden. Uiteraard gaat dit wel tegen gereduceerd ‘Oud & Nieuw – tarief’.
De zaal gaat om 20 uur open. Wil je op de avond hapjes of drank meenemen voor algemeen gebruik meld dat dan even bij de organisatie. Dit om te voorkomen dat dingen dubbel worden meegenomen. Uiteraard is een sappie voor eigen gebruik op deze (besloten) avond geen probleem.
Ook dit jaar zal er voor middernacht weer een terugblik zijn op het afgelopen (soos)jaar.